Om spillet

Bliv udfordret, og få alle kompetencer i spil.

Tilbage

Hvad handler spillet om?

I bliver delt op i hold af 2-5 deltagere, og holdene står ved hver sit Mobile Mystery Game, hvor gåderne er identiske.

Holdene dyster om at løse de samme gåder, men svarene er forskellige, og I kan derfor være i det samme rum uden, at I overhører de andres løsninger.

Når alle gåderne er løst, står I tilbage med et svar, som I skal indtaste på et nedtællingssur for at stoppe det. Taster I forkert, bliver der trukket et minut fra jeres tid. Taster I rigtigt, har I gennemført oplevelsen. Hvis I er interesserede kan vi aftale en præmie til det hurtigste hold.

team unlocking escape room
team solving puzzles

Hvad består spillet af?

The Mobile Mystery Game består af fire sektioner. Sektionerne indeholder alt fra musikinstrumenter til Augmentet Reality, og hver sektion har et unikt tema med tilhørende gåder og udfordringer.

I løser The Mobile Mystery Game én sektion af gangen. Når I løser den sidste gåde i én sektion, bruger I løsningen til at låse op for den følgende sektion.

Bliv klogere på jer selv og hinanden

Spillet udfordrer jer til at tænke ud af boksen på mange forskellige måder. I den første sektion skal I bruge jeres sanser og blandt andet dufte jer frem til løsningen og afkode krypterede beskeder. I den næste er teamwork på dagsordenen, når I skal løse flere udfordringer på samme tid og bliver belønnet for at uddelegere opgaver og holde det kolde overblik.

De sidste to sektioner forbliver et mysterium, indtil I beslutter jer for selv at prøve.

person solving puzzle in a escape room

Vil du booke Mobile Mystery Games til dit event?

phone icon 91 98 11 29