Teambuilding

Vi tilbyder hjernevridende udfordringer hos jer.

Tilbage

Få besøg hvor som helst

The Mobile Mystery Game bliver ofte brugt til teambuilding. Vi kommer ud og faciliterer oplevelsen hos jer lige meget om det er på kontoret, på et konferencecenter, hjemme hos en af jer eller noget helt fjerde.

Vi har efterhånden en del erfaring med både at integrere spillet i teambuildingdage og til sociale arrangementer. The Mobile Mystery Game bliver også ofte brugt som en overraskelse på programmet til konferencer, hvor det kan være med til at aktivere medarbejderne og forny energien.

outdoor escape room
man solving the mobile mystery game escape room

Holdånd og fælleskab i teamet

Uanset hvor mange i er, har vi fokus på samarbejde. Oplevelsen er designet til at belønne samarbejde, og et team, der formår at arbejde sammen, kommer hurtigere til målet. Vi kommer alle sammen til bordet med nogle forskellige egenskaber, og en del af et godt samarbejde er at få de rigtige mennesker til at løse de rigtige opgaver.

Udfordrer og aktiverer hele dit team

Vi har designet The Mobile Mystery Game, så der er udfordringer til alle typer mennesker. Der er opgaver, der kræver en skarp logiker, der er andre hvor det være en fordel at have et øre for musik og nogle er til folk, der er gode til matematik.

På den måde sikre vi også, at der er opgaver for hele gruppen og alle bliver en værdifuld holdspiller.

group having fun playing escape room
closeup of portable escape room

Indsigt i jeres samarbejdet

Når I er færdige med at løse The Mobile Mystery Game, kan vi tilbyde en samtale om, hvordan vi oplevede jeres samarbejde og hvordan vi bedst går til nye udfordringer i teamet.

Her vil vi tale om, hvornår samarbejdet gik godt, hvordan teamet håndtere udfordringer, hvilke roller I hver især føler, at I udfylder i et team, og hvor I kan styrke jeres samarbejde.

Vil du booke Mobile Mystery Games til dit event?

phone icon 91 98 11 29